Artares Lamellendak met shuifwanden en geïntegreerde screens | Atrox

Artares Lamellendak met shuifwanden en geïntegreerde screens

Artares Lamellendak met shuifwanden en geïntegreerde screens

In Bilzen werd door ons team dit lamellendak geïnstalleerd, voorzien van geïntegreerde screens en schuifwanden, ideaal om heel het jaar door te genieten. Dit lamellendak van hoogwaardige kwaliteit komt met een indrukwekkende garantie van 7 jaar, waardoor klanten verzekerd zijn van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Stel je voor dat je op een warme zomerdag beschut zit onder het lamellendak, terwijl de geïntegreerde screens de zonnestralen subtiel filteren, waardoor een aangenaam schaduwspel ontstaat. Niet alleen kunnen ze nu in de lente en zomer optimaal buiten zitten, maar ook hebben ze nu een buitenruimte die ze het hele jaar door kunnen gebruiken. Tijdens regenachtige herfstdagen blijven ze droog dankzij de schuifwanden, en in de winter biedt de heatsail Dome hen de mogelijkheid om comfortabel buiten te dineren in een warme omgeving. Zo genieten ze van elk seizoen, zonder concessies te doen aan comfort of stijl.

Lamellendak met LED strips in lamellen, screens en schuifwanden
Lamellendak met LED strips in lamellen, screens en schuifwanden

gëintegreerde screens orgen voor een naadloze afwerking
gëintegreerde screens orgen voor een naadloze afwerking

7 jaar garantie op zowel lamellendak, screens, schuifwanden, ... Duitse kwaliteit zie en merk je!
7 jaar garantie op zowel lamellendak, screens, schuifwanden, ... Duitse kwaliteit zie en merk je!





Onze klant was alvast erg tevreden: lees hieronder zijn Google Review:

 

Google review

★★★★★ "Atrox is een bedrijf waar je hedendaags nog echt persoonlijk begeleid wordt. Op een vlotte en vooral niet opdringerige manier kregen we eerlijk advies en werd alles op maat naar onze wensen uitgewerkt. Op korte termijn werd de plaatsing ook ingepland. Het plaatsingsteam werkte bovendien zeer netjes en toonde hun kunde aan! Ze beschikken over zeer degelijk materiaal en zijn mooi op elkaar ingewerkt. Atrox is wat ons betreft een absolute aanrader! Wij zijn enorm tevreden van het mooie eindresultaat!"

ONTDEK MEER

Nieuwsgierig naar een op maat gemaakte offerte? Wacht niet langer en stap binnen in onze inspirerende showroom. Onze enthousiaste adviseurs staan te popelen om met hun expertise en enthousiasme je verder te helpen. De geur van verse koffie verwelkomt je al, maar je kunt ook eenvoudig per mail meer informatie opvragen. Laat je verrassen!

 

Offerte lamellendaken

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons