Atrox: De specialist in Limburg voor zonwering en outdoor living

Atrox: De specialist in Limburg voor zonwering en outdoor living

Gewapend met jarenlange ervaring in de zonwering en outdoor sector, besloot Fabio Errico zijn eigen bedrijf op te starten: Atrox. We zijn dan wel een jong bedrijf, maar beschikken toch over de knowhow en expertise om ook uw project tot een uitstekend eindresultaat te brengen.

Onze eigen kennis vullen we bovendien aan met die van vakmensen, die elke dag hun passie voor techniek omzetten naar mooie projecten op maat.

Tijdens heel uw project, garanderen we een persoonlijke en professionele aanpak. Vanaf het eerste contact, tot na de oplevering staat u in rechtstreeks contact met ons. We stellen ons hierbij flexibel op. Zo houden we rekening met uw planning en beschikbaarheid voor opmetingen, plaatsing en naverkoop.

Omdat ons werkterrein zich in Limburg bevindt, kunnen we heel kort op de bal spelen en zijn we snel ter plaatse.

Fabio Errico - zaakvoerder

Ook met de aanleg van een nieuw terras en zelfs de volledig tuin kunnen we u helpen, hiervoor werken we nauw samen met de firma Conings Garden uit Maaseik.

Onze vaste partner voor al uw producten is Weinor, hierdoor staan we garant voor kwalitatieve materialen aan u af te leveren.

Wij kiezen voor Somfy als partner voor de motor, bediening en opties van jouw elektrische zonwering.

Waarom kiezen voor Atrox?

Van het eerste contact tot na de plaatsing houden we rekening met uw wensen, budget en planning. In alle fases weet u precies waar u aan toe bent. Enkel het weer kunnen we niet voorspellen. Maar dat de hitte er ook volgend jaar zal aankomen, dat staat vast.
  • Persoonlijk contact
  • Een aangename showroom vol inspiratie
  • Vrijblijvend advies op maat
  • 100% kwaliteitsmerken uit België Nederland en Duitsland
  • Gedetailleerde offerte én planning
  • Betrouwbare technische plaatsingsdienst
  • Uitstekende dienst na verkoop